Info@meerstadt-zc.nl Klantenservice: 088 - 77 50 100

Diensten van A tot Z

Verpleging aan huis

Professionele verpleegkundigen komt u niet alleen in een ziekenhuis tegen. Bij Meerstadt wordt er voor u gezorgd, waar u ook bent. In de eigen vertrouwde omgeving professionele zorg ontvangen?

Lees meer


Palliatieve zorg

Er kunnen veel vragen opkomen wanneer u hoort dat uzelf of een naaste niet meer beter wordt. Deze emotionele tijd hoeft u niet alleen door te maken.

Lees meer


Persoonlijke verzorging

Het doel van persoonlijke verzorging is het ondersteunen of overnemen van algemene dagelijkse levensverrichtingen. Deze hulp helpt het dagelijkse ritme te behouden en heft het tekort aan zelfredzaamheid op.

Lees meer


Hulp bij dementie

In het geval van (beginnende) dementie, kunnen u en/of uw mantelzorger rekenen op hulp en begeleiding van Meerstadt.

Lees meer


Respijtzorg

Deze zorg is bedoeld voor mantelzorgers die overbelast zijn of dreigen te raken. Hiervoor zijn er 3 soorten zorg mogelijk.

Lees meer


Huishoudelijke hulp

Heeft u moeite met huishoudelijke klussen of wilt u graag uw mantelzorger wat ontlasten? Meerstadt steun staat voor u klaar!

Lees meer


Dagbesteding

De dagactiviteiten van Meerstadt zijn gericht op het zo lang mogelijk actief en sociaal meedoen in de samenleving.

Lees meer


Personenalarmering

Vind u het prettig te allen tijde een veilig gevoel te hebben? In gevallen van bezorgdheid of nood biedt de personenalarmering u de veiligheid die u wenst.

Lees meer


Thuisbegeleiding

Wegens uiteenlopende redenen kunt u ondersteuning nodig hebben om allerlei persoonlijke zaken terug op de rails te krijgen. Soms krijgt u daarbij de hulp van uw omgeving, maar niet altijd.

Lees meer


Onze specialisten

Als u zich in een situatie bevindt waarin u dringend een specialist nodig hebt, kan dan best moeilijk zijn. Er kunnen veel vragen bij u opkomen over wat dat voor uw dagelijkse leven zal betekenen.

Lees meer


De meerservice

Meerstadt zou geen Meerstadt zijn zonder de extra services die onze zorg zo bijzonder maken.

Lees meer