Info@meerstadt-zc.nl Klantenservice: 088 - 77 50 100

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Heeft u moeite met huishoudelijke klussen of wilt u graag uw mantelzorger wat ontlasten? Meerstadt steun staat voor u klaar! Onze gepassioneerde vrijwilligers zetten helpen u graag het dagelijkse leven zo gemakkelijk mogelijk te maken en uw zorgen weg te nemen. Door het gebruik van een vaste medewerker, kunt u een band opbouwen met iemand die op de hoogte is van uw situatie en die klaar staat met gepaste hulp. Onderdeel van de huishoudelijke ondersteuning betreft bijvoorbeeld:

  • Boodschappen doen
  • Het bereiden van een maaltijd
  • Het gehele huishouden

Indicatie

Om gebruik te kunnen maken van thuisbegeleiding heeft u een indicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. De thuisbegeleiding wordt dan betaald vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U betaalt een inkomensafhankelijke eigen bijdrage, terwijl de gemeente het overgrote deel vergoedt. Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) berekent de hoogte van uw inkomensafhankelijke bijdrage.

Huishoudelijke ondersteuning aanvragen?

Heeft u moeite met de indicatieaanvraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze klantenservice helpt u graag verder. Bel 088-7750100 of stuur een email naar info@meerstadt-zc.nl