Info@meerstadt-zc.nl Klantenservice: 088 - 77 50 100

Onze vrijwilligers

Onze vrijwilligers

Onze vrijwilligers geven kleur aan het leven. Het is namelijk wel heel bijzonder als iemand zich belangeloos inzet voor een ander. Zo'n prachtkarakter gaat niemand onopgemerkt voorbij. Vrijwilligers van Meerstadt Zorgcentrum zijn dan ook echte ménsenmensen: zij maken graag een praatje, bieden een helpende hand, bezorgen anderen steeds weer een glimlach op hun gezicht en tonen altijd betrokkenheid. Zorgzaamheid zit hen van kleinsaf in het bloed. Dat maakt een wandeling of het spelen van een potje kaarten met een vrijwilliger voor beide partijen even plezierig.

Heb jij een hart voor de zorg en herken jij jezef volledig terug in het bovenstaande verhaaltje? Dan kan Meerstadt Zorgcentrum jou goed gebruiken!

Kom terecht in een open en gemoedelijke sfeer, waar alles mogelijk is en iedereen een stem heeft. Heb jij een goed idee, ben je iets opvallends tegen gekomen of heb je ergens veel kennis van en wil je dat op een belangrijke wijze inzetten? Wacht dan niet langer en geef je op als vrijwilliger bij het Meerstadt team!